Een tenthuwelijk op het pattattenveld in Londerzeel


Firefly photography

Het verhaal van Lauren & Simon 

Dat is er eentje van een tenthuwelijk op de boerderij van familie, recht op het pattattenveld.

Dat is er eentje van “wij willen graag zelf veel doen, maar zoeken een houvast”. Iemand die ons begeleidt en de juiste tips geeft. Die het overneemt als het te veel wordt en die ons hoofd structureert in duidelijke to do-lijsten.

Dat verhaal is er eentje van veldbloemen, een verhaal over bergen en over peperplanten. Eentje waarin er met z’n allen gezongen werd tijdens de ceremonie. En nadien ook de ring op het veld moest gezocht worden met een metaaldetector.

Dat is een verhaal van bijna 35 graden, waarin we last minute besloten om waaiers en schaduwdoeken toe te voegen. Een verhaal met blote voeten, massa’s verrassingen van vrienden en een Smidje hier en daar.

Dat is een verhaal van samen opbouwen, samen vieren en samen afbreken. Van de meest enthousiaste bruidegom en de meest lieve lach van de bruid.

Maar ook van fantastisch lekker eten, met groentjes van de grond waar we op vierden. En van zelf ingekochte wijn met persoonlijke etiketten.

Het verhaal van L&S - dat was me er eentje. En het was fantastisch.

Want zo kan weddingplanning ook zijn. Een samenwerking. Een synergie tussen jullie visie en mijn expertise. Toevallig wel een van mijn specialiteiten. 🥰

Hoi! Ik ben Phaedra, weddingplanner sinds 2017. Wil jij ook graag een tenthuwelijk bij jou op een veld of in de tuin? 

Download dan nu de brochure of plan rechtstreeks een kennismakingsgesprek in! 

Leer de trouwwereld en elkaars voorkeuren kennen in 

The Wedding Date


Je trouwvoorbereidingen starten op een leuke manier, zonder je meteen in de praktische rompslomp te storten. Het kan! The Wedding Date is een online spel waarin je op een leuke manier samen de eerste stappen zet in het creëren van je trouwfeest. 

 

The Wedding Date: ontdek het hier

psst - met de code WEDDINGBLOG geniet je van 30% korting op de aankoopprijs.