wedding tools


voor als je zelf aan de slag wilt gaan

DIY met de

kennis van Phaest

Al sinds 2017 geven we trouwfeesten van de mooiste koppels vorm. Er steekt dus best wel wat ervaring en kennis in ons hoofd en in onze vingers. 

Voor de koppels die graag zelf aan de slag gaan - omdat het leuk is of omdat ze een centje willen besparen - hebben we Wedding Tools: dat is de expertise van Phaest in een hapbaar jasje, zodat je jouw innerlijke weddingplanner kan wakker maken! 


basispakket voor elke bruid 

3-in-1 toolpakket

Een antwoord op wat wil ik, hoe doe ik dat en hoeveel kost een trouwfeest dan? Met de nodige templates! 

zelf een tentfeest in elkaar steken 

DIY Tentfeest 

Coming soon 

samen in groep plannen 

Wedding workshop

De laatste wedding workshop ging door in juni 2023. De volgende editie wordt snel aangekondigd! 

3-in-1 toolpakket 


het pakket met de antwoorden op: 

• wat wil ik? 

• hoe doe ik dat? 

• hoeveel kost dat? 


wat is inbegrepen 

• The Wedding Date: een uniek, online spel waarmee je de trouwwereld en elkaars voorkeuren daarin ontdekt. In 7 rondes een concreet beeld over de wie, wat, waar, wanneer & hoe in een persoonlijk huwelijkspaspoort. Dat is dé leukste manier om het gesprek met je partner te openen!


The Wedding Guide: een concrete gids die je meeneemt in de wereld van moodboards, dagplanningen, draaiboeken, ceremonies & Vlaamse leveranciers. Met voorbeelden en templates om je effectief op weg te zetten.


The Wedding Budget: een stap voor stap-aanpak over hoe je een trouwbudget opstelt én opvolgt met echte voorbeelden en een template. 


investering 

59 euro voor het hele toolpakket. Dat is alle info om zelf aan de slag te gaan voor minder dan 1 werkuur van een weddingplanner!