aanbod


wedding planning op jouw maat

Al sinds 2017 creëer ik huwelijken met "Make it simple - Make it memorable" in mijn achterhoofd. Magie neerzetten met net genoeg elementen, niet te veel, niet te weinig, helemaal zoals het bij jullie past.


Trouwfeesten van Phaest zijn ongedwongen, zot leuk én met een vleugje romantiek. Ik zet mijn beste werk neer als jullie me vertrouwen en een open communicatie waarderen. Daarnaast geloof ik erin dat de mooiste feesten worden gecreëerd door een hechte samenwerking tussen koppel en weddingplanner. Jullie visie met mijn expertise, dat geeft vonken!


Bij Phaest gaan we steeds voor dat memorabele feest. Welke hulp jij nodig hebt, hangt af van de mate waarin je zelf de handen uit de mouwen wilt steken. Het aanbod van Phaest kunnen we daarom onderverdelen in drie grote categorieën: 

memorabele feesten 

Bij Phaest gaan we steeds voor dat memorabele feest. Welke hulp jij nodig hebt, hangt af van de mate waarin je zelf de handen uit de mouwen wilt steken. Het aanbod van Phaest kunnen we daarom onderverdelen in twee grote categorieën. 

samen creëren

WEDDING PLANNING

Een trouwfeest helemaal op maat - jullie visie & mijn expertise, dat geeft vonken. 

de start

WEDDING CONCEPT

Als je nog niet goed weet wat je wilt, dan bedenken we een concept op jullie maat en zoeken we de locatie die bij jullie past! 

zelf aan de slag

WEDDING TOOLS

Mijn expertise in een hapbaar jasje, zodat je zelf aan de slag kan met het orgineseren van je trouwfeest 

lieve woorden


"Phaedra is the best! We hadden een droom om in de zomer van 2022 een trouwfeest in België én in Portugal te organiseren in een elegante setting, een ontspannen sfeer en een warme ambiance. Phaedra zocht en vond een magische formule en maakte er een topbeleving van. Elk detail was gecoverd waardoor wij als koppel 200% hebben kunnen genieten. Ook onze gasten spraken in superlatieven over onze fantastische weddingplanner!"

— Petra & Wim

1// we weten helemaal nog niet wat we willen 

Yes! Wij zijn verloofd! En nu? Help! Je loopt verloren in de nieuwe wereld en je weet niet waar te beginnen. Dan heb ik een aantal mogelijkheden voor je: 

  • Ben je echt nog in de verkennende fase en wil je ruim de tijd nemen om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn, dan zijn De Wedding Tools het ideale startpunt. Op je eigen tempo kan je op een speelse manier samen met je partner ontdekken wat je wilt (The Wedding Date), hoe je dat realiseert (The Wedding Guide) en hoeveel dat kan kosten (The Wedding Budget). Als bonus krijg je een inspiratieboek vol met foto's & leuke ideeën & concepten. Dit zijn allemaal digitale producten. 
  • Wil je graag samen beginnen met plannen, dan kunnen we steeds starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kan ik je leiden naar ofwel één van de wedding planning formules ofwel starten we met The Wedding Concept, dat is een unieke manier om je locatie te zoeken en je concept te creëren. 

2// we hebben nog geen locatie & datum, maar we weten wel ongeveer wat we willen

Hoeraaa! Dan kunnen we sowieso starten met The Wedding Concept, waar een locatiezoektocht inbegrepen is. Sowieso raad ik aan om eerst een kennismakingsgesprek in te boeken zodat we elkaar al leren kennen. Is je plan in je hoofd al redelijk duidelijk, dan kan ik je eventueel ook al gidsen door één van de wedding planning formules en een gerichte offerte geven.

3// we hebben al een locatie gevonden maar we zoeken nog iemand om ons te helpen bij de verdere voorbereidingen en de coördinatie op de dag zelf

Proficiat! Je hebt een zaal en wellicht dan ook al een datum! Dit bepaalt al een groot stuk van het concept & van de werkwijze. Dan zijn er volgende opties:

  • De zaal of de cateraar voorziet al in veel, maar je zoekt nog iemand om de puntjes op de I te zetten, zowel wat betreft flow van de dag (coördinatie) als hoe het eruit ziet (styling). Daarnaast wil je echt iemand die de voorbereiding begeleidt en de hele dag coördineert. Dan is dit wedding pakket ideaal voor je.
  • De zaal is een casco locatie - wat wilt zeggen dat er geen meubels zijn en dat de cateraar ook vrij te kiezen is. Je zoekt dus niet alleen iemand om de puntjes op de I te zetten, maar ook iemand die logistiek mee kan ondersteunen om de zaal om te toveren tot een prachtige droomlocatie. Dan is dit wedding pakket ideaal voor je.


4// we willen graag in een tent trouwen

Yes! Daar wordt ik enorm blij van, want stiekem zijn tentfeesten mijn favorietjes. Voor outdoor tentfeesten heb ik volgende opties:

  • Je steekt graag ook zelf de handen uit de mouwen en ziet het wel zitten om heel wat (logistieke) zaken zelf te doen. Je wilt vertrouwen op de expertise van Phaest omdat zo'n tentfeest uit de grond stampen natuurlijk wel een heel karwei is. Je zoekt nog iemand om de puntjes op de I te zetten, zowel wat betreft flow van de dag (coördinatie) als hoe het eruit ziet (styling). Daarnaast wil je echt iemand die de voorbereiding begeleidt en de hele dag coördineert. Dan is dit wedding pakket ideaal voor je.
  • Je droomt van het mooiste en leukste tentfeest, maar zelf de handen uit de mouwen steken, zie je eerder niet zitten. Natuurlijk wil je graag betrokken zijn in de keuzes, maar verder vind je zorgeloosheid een absolute prioriteit. Dan is dit wedding pakket ideaal voor je.


5// we dromen van een feest in het buitenland

Wat een topidee! Feesten in het buitenland is een minivakantie en geeft een erg unieke betekenis aan trouwen. Phaest heeft connecties en ervaring in Portugal, Frankrijk, Italië, Spanje, Ierland, Hongarije, Nederland, Duitsland & Zweden. Met een wereldwijd netwerk zijn we ook steeds bereid om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Ontdek hier meer over een destination wedding.


6// we zijn fan van het concept van een buitenlands trouwfeest, maar blijven graag in België

Gelijk heb je! Ook België heeft heerlijke pareltjes om er een echt wedding weekend van te maken, waarbij je het gevoel van een minivakantie kan creëren. In dat geval is dit pakket wellicht passend bij jullie.


7// we zien het eerder wat kleiner

Oooh, wat gaat mijn hartje sneller slaan als ik dit hoor. Een klein intiem feest, rond de 60 gasten, livemuziek, een dansfeest is geen must, focus op kwaliteit in plaats van kwaliteit, lekker eten en vooral een goede sfeer. Dan is dit pakket voor jullie i-d-eaal.


8// Mmm, we zien het toch nog anders

Herken je je in niets hierboven. Geen paniek. In dat geval is een kennismakingsgesprek de eerste stap!