Phaest

[ F E E S T ] -

viering van een belangrijke gebeurtenisEn of jullie huwelijk een belangrijke gebeurtenis is! Eentje waarbij je viert op verschillende vlakken: met twee, met de kindjes, met vrienden, met familie. Een uniek moment dat een zorgeloze voorbereiding verdient. Want ja, ik wil graag dat jij geniet van alles - van elke mijlpaal onderweg naar jullie grote dag! 

Make it simple - make it memorable - Dat is mijn leuze.

Niet alleen zorg ik voor een voorbereiding én een huwelijksdag om van te genieten, ik wil ook met jou tot de essentie komen. Vieren met elkaar, herinneringen maken en momenten beleven. Dat steken we in een mooi en stijlvol jasje, dat helemaal jullie uitstraalt. En ook hier - we maken het memorabel met net genoeg elementen. Niet te veel, niet te weinig, juist genoeg. 

Phaedra

Weddingplanner sinds 2017 

Hi, ik ben Phaedra, het gezicht achter Phaest. Ik ben een combinatie tussen een vrolijke, enthousiaste spring-in't-veld en een rustige, "no drama-lama" introvert. Dat geeft mij de kracht om enerzijds te luisteren met een warm hart en een kalmte uit te stralen die jij nodig hebt in de voorbereidingen en op je trouwfeest. I've got you.


Anderzijds geeft het mij de nodige focus om kort op de bal spontane aanpassingen te doen die nodig zijn en om je gasten met een enthousiaste glimlach te verwelkomen.


Mijn missie is om je niet alleen van het feest zelf, maar ook van de weg ernaar toe te doen genieten. Want ik geniet mee, dat is de liefde voor de job.


Ik ga gemoedelijk en persoonlijk aan de slag. Ik hou van een open en duidelijke communicatie en van een dosis humor.

Momentuum Photography

Enkele weetjes:


  • Geboren in '92 en al sinds toen trotse inwoner van Rotselaar, het dorp niet van ver Leuven en gekend door Rock Werchter
  • Dierenvriend: momenteel enkel 2 honden maar ik droom van een boerderij vol met kippen, konijn, pony's, geitjes en alpaca's
  • Ik hou van stationary en mooie papierwaren
  • Fan van kleine gelukjes 
  • Eeuwige student: van cursussen tot workshops & DIY-pakketten. Weddings

Een selectie van enkele koppels die jullie voorgingen. 


Bedankt aan de lieve @phaest_weddings om ons feest tot in de puntjes te verzorgen, te voorzien en steeds met zoveel geduld en liefde naa rons te luisteren en ons gerust te stellen. Niet alleen de beste weddingplanner maar een geweldig luisterend oor. Danku danku 🤍

__

Phaedra & Jasper

2022 - Mechelen

Phaedra & Jasper

2022 - Mechelen

Hannah & Jeroen

2022 - Overijse

Petra & Wim

2022 - Algarve, Portugal

Sanne & Michael

2022 - Overijse