2022

Wat een jaar.



Vera Iris Hartman

In het vijfjarig bestaan van Phaest hét hoogtepunt tot nu toe.

Na 4 jaren in bijberoep, werd ik voltijds zelfstandig.

Ik had de mooiste feesten & de liefste koppels.

Ik heb zo ontzettend veel geleerd en stond sterker in mijn schoenen dan ooit.


Bedankt. Aan al die mooie koppels en hun families en vrienden. Bedankt aan de gepassioneerde leveranciers die hun steentje hebben bijgedragen aan die prachtige feesten.

Bedankt aan jou, jij die mijn reis hier volgt. 


2022 was hét hoogtepunt tot nu toe. Maar zeker niet het hoogste punt ooit. En ik hoop vanaf nu elk jaar te kunnen afsluiten met deze woorden.

2022 was het jaar van leren, 2023 wordt het jaar van groeien. Ik mocht de afgelopen weken al de mooiste feesten creëren op papier en ik heb werkelijk zoveel goesting om die te gaan neerzetten voor alweer één-voor-één erg mooie koppels. Ik mag mijn pollekes kussen.

Studio Leau op de workshop van Wonderweddings

2022 was hét hoogtepunt als ondernemer, maar een erg zwaar jaar als persoon. Het was wroeten, zoeken, schommelen, moe zijn, tranen laten, 30 worden, onzekerheid en veel verdriet.


Ik begrijp tot op vandaag nog altijd niet hoe ik zo’n topjaar als ondernemer heb kunnen dragen met een hart vol rauwe rouw.


Wellicht is het de liefde voor de job, de goesting om een memorabele dag aan mijn koppels te bezorgen. Wellicht was het die liefde die als de meest mooie pleister de fastforward knop heeft ingedrukt. Wellicht waren het mijn rotsen in de backstage, die me op elke moeilijke dag een lichtpuntje gaven. You know who you are.


En nu ik stilaan ben bekomen van die rollercoaster, sluit ik met veel plezier de deur van 2022, ‘t is goed geweest. 2023 is al in de maak, laat maar komen.


Goodbye 2022.

Ready for 2023. Ready for the next ride.


“Believe in the magic of new beginnings”


Veel liefs,

Phaedra

Net verloofd?


Ik creëerde een online spel waarbij koppels de trouwwereld en elkaars voorkeuren daarin ontdekken. Door het spelen van verschillende leuke rondes wordt het gesprek tussen jou en je partner geopend op een erg laagdrempelige manier. Zo is er de ronde Rapid Fire, waarin je twee keuzes krijgt (bijvoorbeeld “trouwen op het strand” of “trouwen in het bos”) en je binnen de 3 seconden eentje moet kiezen. Op die manier krijg je op een speelse manier een goed beeld over wat jij en je partner willen voor je trouwdag. 


Het spel is simpel, maar het opent écht het gesprek met je other half. Op een erg leuke manier ontdek je zo samen de trouwwereld en wat jullie graag willen op je trouwdag.  


The Wedding Date is een schot in de roos voor mijn koppels die het reeds getest hebben. Ze geven aan dat ze met een heldere blik weten wat ze willen voor hun trouwdag. 

Zin om ook te spelen?


Dan heb ik goed nieuws voor je! Want met de code "WEDDINGBLOG" krijg je 30% korting op je aankoop!

De Wedding Date is : 


  • Starten met plannen op de meest gezellige manier met je toekomstige
  • Samen de mogelijkheden in de trouwwereld ontdekken 
  • Een trouwfeest plannen dat écht bij je past 

Wil je meer weten over The Wedding Date: klik hier