Pas verloofd? Hieronder lees je dé tip om je partner te betrekken bij je voorbereidingen! 



Hoi! Ik ben Phaedra, eigenaar van Weddingplanning Studio Phaest, sinds 2017. 

911 voor pas verloofde koppels: Uniek trouwspel als gids in de trouwwereld. 


Pas verloofde koppels worden vaak overspoeld met 1001 mogelijkheden wanneer ze de trouwwereld ontdekken. De bruidsparen van vandaag krijgen meer op hun to do lijst dan het regelen van het gemeentehuis, de kerk en een lekkere driegangenmenu in de plaatselijke parochiezaal. Keuzestress en de druk van Pinterest-perfecte plaatjes verlammen koppels steeds vaker om effectief te starten met plannen. Maar als weddingplanner merkte ik ook vooral dat koppels niet met elkaar praten over wat ze nu eigenlijk willen

Nieuwe wereld


Er opent zich een heel nieuwe wereld wanneer koppels zich verloven en dat kan overweldigend zijn. “Hedendaagse trouwfeesten zijn persoonlijk, uniek aan het koppel en liefst van al ziet het er nog prachtig uit.” Daarnaast zijn er nog eens familieleden (aka de schoonmoeder of Tante Rita met een luide mening) die belang hechten aan tradities van vroeger. Dat alles maakt dat koppels tegenwoordig niet meer weten waar te starten. 

Als weddingplanner merk ik vaak dat koppels pas op hun eerste gesprek met mij ontdekken dat hun partner het trouwfeest soms zelfs helemaal anders ziet

Uniek trouwspel als gids voor verloofde koppels


Daarom creëerde ik vanuit mijn ervaring een online spel waarbij koppels de trouwwereld en elkaars voorkeuren daarin ontdekken. Door het spelen van verschillende leuke rondes wordt het gesprek tussen jou en je partner geopend op een erg laagdrempelige manier. Zo is er de ronde Rapid Fire, waarin je twee keuzes krijgt (bijvoorbeeld “trouwen op het strand” of “trouwen in het bos”) en je binnen de 3 seconden eentje moet kiezen. Op die manier krijg je op een speelse manier een goed beeld over wat jij en je partner willen voor je trouwdag. 


Het spel is simpel, maar het opent écht het gesprek met je other half. Op een erg leuke manier ontdek je zo samen de trouwwereld en wat jullie graag willen op je trouwdag.  


The Wedding Date is een schot in de roos voor mijn koppels die het reeds getest hebben. Ze geven aan dat ze met een heldere blik weten wat ze willen voor hun trouwdag. 

Zin om ook te spelen?


Dan heb ik goed nieuws voor je! Want met de code "WEDDINGBLOG" krijg je 30% korting op je aankoop!

De Wedding Date is : 


  • Starten met plannen op de meest gezellige manier met je toekomstige
  • Samen de mogelijkheden in de trouwwereld ontdekken 
  • Een trouwfeest plannen dat écht bij je past 

Wil je meer weten over The Wedding Date: klik hier